Hem treballat amb unes propostes que puguin respondre tant a la situació d’emergència sanitària, econòmica i política com a la situació del moviment independentista i el paper que hem de jugar per fer realitat un projecte de país emancipador, republicà i transformador.

Ens presentem a les eleccions del 14-F amb una determinació clara i inequívoca: posar les bases perquè l’esperança guanyi el desencís. I perquè mai més afrontem una crisi -econòmica, sanitària o de qualsevol altra naturalesa- despullats i despullades dels drets més bàsics.

Volem construir una República on tothom, vingui d’on vingui, pugui gaudir dels mateixos drets. Volem construir i construirem un futur habitable per a nosaltres, per a la nostra gent i per a tots els qui vindran. Perquè sabem que un país només és pròsper si és lliure. Sabem que les coses es poden fer d’una altra manera.

No ens espanta el repte ni tot el que comporta. Volem fer-ho i estem preparades. Sí, ara és l’hora d’obrir nou cicle. Aquesta vegada per guanyar. Guanyar i governar-nos amb dignitat!

COMARQUES GIRONINES
PONENT, PIRINEU I ARAN
BAIX PENEDÈS, EL CAMP I TERRES DE L'EBRE

Ara ens toca parlar sense por, amb sinceritat. Ens toca reprendre el fil de l’1 d’octubre. Continuar l’embat sostingut contra un estat demofòbic. I és que venim d’un cicle de regressió del moviment independentista, un cicle de repressió, però també de resiliència, de solidaritat i de resistència!

Aquesta web opera sota una llicència
Creative Commons CC BY-SA 4.0