1.
Laia Estrada i Cañón
Tarragona, 1982 

Llicenciada en Ciències Ambientals per la UdG (2005), Màster en Estudis Territorials i de la Població per la UAB (2011). Professora de secundària, ha impartit classes en una unitat d’escolarització compartida entre el 2007 i el 2015, quan va entrar a ser regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona. Va destapar el cas de corrupció Inipro i ha estat represaliada en diverses causes per participar en lluites feministes i independentistes. És militant de l’Esquerra Independentista des del 2008, i des del 2006 ha participat en el moviment feminista, per al dret a l’habitatge i de defensa de la sanitat pública. Ha escrit i col·laborat en diversos llibres de temàtica feminista i pel dret a la salut. 

2.
Edgar Fernández i Blázquez
Reus, 1988

Estudiant de Psicologia i professional del sector social, ha treballat en diferents projectes del tercer sector i amb persones en situació de risc social. La seva militància a l’Esquerra Independentista arrenca l’any 2002 amb l’Assemblea de Joves de Reus (CAJEI), incorporant-se a la CUP l’any 2010, des del 2013 participa en els òrgans territorials, del Consell Polític Nacional i del Grup d’Acció Parlamentària. És regidor des de l’any 2015 i actualment és membre del Secretariat Nacional. També està sindicat a la Coordinadora Obrera Sindical i és militant d’Endavant-OSAN i forma part del moviment per l’habitatge.

3.
Júlia Urgell i Gironès
La Fatarella, 1993

Tot i que en els últims anys ha liderat la lluita contra la massificació eòlica a la Terra Alta, també ha estat vinculada en altres col·lectius en defensa de la terra com la PDE i Jóvens de les Terres de l’Ebre, així com en els inicis de l’ANC a la Terra Alta i al CDR. Molt lligada a l’Esquerra Independentista, ha militat a Arran i ha contribuït a la creació de l’Ateneu Popular la Pastora a la Terra Alta. Urgell, exemple de la diàspora de la joventut ebrenca que se’n va a fora a estudiar o treballar i que té moltes dificultats per tornar al territori, fa un any va decidir tornar al seu poble, la Fatarella. En el seu activisme ha reivindicat activament polítiques i formes de gestionar el territori que reverteixin el despoblament i garanteixin una vida digna i amb igualtat d’oportunitats a les nostres terres.

4.
Kilian Fuertes de la Rosa
Calafell, 1991

Fuertes és educador i ha treballat sempre vinculat al món de la formació i l’acompanyament de joves, feines que sempre ha combinat amb la participació en el teixit associatiu de Calafell i de la comarca, així com en diversos col·lectius del món social i de la solidaritat internacional. Ha dut a terme projectes de cooperació internacional en col·laboració amb la URV. Regidor i portaveu municipal de la CUP a Calafell des del 2019.

5.
Lurdes Quintero Gallego
Valls, 1981

Militant de la CUP i del Casal Popular La Turba des de fa 20 anys, i militant de la COS. També forma part de l’Associació de Veïns del Barri Antic de Valls. És geògrafa, mediadora de conflictes i tècnica en consum.

6. Dayana Santiago
7. Marcos Rastrilla
8. Aitana De la Varga
9. Xavier Rodríguez
10. Andrea Alonso
11. Enric Jódar
12. Andreu Carapuig
13. Anna Triadó
14. Montserrat Solà
15. Oriol Blanchar
16. Ruth Sunyol
17. Toni Tello
18. Mónica Moreno

SUPLENTS
1. Núria Rodríguez
2. Manel Sales
3. Maria Mingorance
4. Laia Muntas
5. Mateu Rodes
6. Marta Llorens
7. Erica Bel
8. Núria Bota
9. Ignasi Iranzo
10. Gerard Nogués

Ara ens toca parlar sense por, amb sinceritat. Ens toca reprendre el fil de l’1 d’octubre. Continuar l’embat sostingut contra un estat demofòbic. I és que venim d’un cicle de regressió del moviment independentista, un cicle de repressió, però també de resiliència, de solidaritat i de resistència!

Aquesta web opera sota una llicència
Creative Commons CC BY-SA 4.0