1.
Pau Juvillà i Ballester
Lleida, 1973

Llicenciat en Biologia per la UdG. Tècnic de medi ambient. Pare d’una filla i un fill. El 2001 va ser jutjat per insubmissió al servei militar. Sindicat a la CGT, d’on ha estat delegat sindical, i membre del seu Secretariat Permanent. Regidor de la Crida per Lleida–CUP (2015-2019), actualment és membre del Secretariat Permanent de la CUP. Ha coescrit i col·laborat en diferents llibres de memòria històrica de l’independentisme, el moviment llibertari i el PSUC.

2.
Nogay Ndiaye i Mir
Lleida, 1990

Activista antiracista i pels Drets Humans, afrofeminista, docent i activista contra la segregació escolar. Graduada en Filologia Anglesa, és docent de secundària al Departament d’Ensenyament. Filla de mare catalana i pare senegalès, va iniciar el seu activisme en la lluita antiracista i pels Drets Humans el 2010 amb Papers i Drets per a Totes, amb qui va iniciar una campanya per a la regularització de les persones migrants mitjançant l’arrelament. La lluita va continuar i la compaginava amb els estudis universitaris fins que, uns anys més tard, es va organitzar en la plataforma Fruita amb Justícia Social per a la defensa dels drets de les persones treballadores de la campanya de la fruita a Lleida. Integrant de diverses entitats culturals i per als drets de les persones migrants com Ndiatiguia (fundada el 2013, membre i secretària des de la seva fundació), l’Assemblea de Senegalesos de Lleida o el FOCCS (Fòrum Ciutadà per la Cohesió Social), entre d’altres.

3.
Clara Barbal i Mortes
Tremp, 1993

Va estudiar Periodisme i actualment escriu articles i guions de documental, entre altres feines. És sòcia de l’Ateneu Cooperatiu La Baula de Lleida i ha participat en diversos moviments socials. Els àmbits de treball que més la interessen són les polítiques migratòries, les d’habitatge i la memòria històrica. Ha donat suport a la CUP en les diverses conteses electorals i se suma a la candidatura Un nou cicle per guanyar perquè un país és la seva gent i necessitem forces parlamentàries que assegurin la dignitat de la majoria.

4.
Bernat Lavaquiol i Colell

La Seu d’Urgell, 1994

És enginyer agrònom i enginyer tècnic forestal. Actualment és investigador a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària, on realitza un doctorat en agricultura de precisió. Des del 2019 és regidor de la CUP a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i també és militant d’Arran Alt Urgell.

5.
Mireia Brandon i Trepat
Cervera, 1977

Actualment treballa en l’àmbit musical desenvolupant tasques de coordinació i producció. És llicenciada en Filologia Hispànica, Màster de Formació de Professorat de Català per a Persones Adultes i postgrau de Gestió Cultural. Forma part de La Segarrenca-Associació per la Igualtat, del Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana, del Ball de Diables de Cervera Carranquers i de la Miliciana de Cervera. És sòcia d’Òmnium Cultural i militant de la CUP. Va ser membre fundadora del grup de percussió femení Band Tokades, creat el 2003. És la portaveu del Grup polític municipal Candidatura d’Unitat Popular de Cervera-CUP. Actualment és 1a tinent d’alcaldia i regidora de Polítiques feministes i LGBTI+ i de Festes a la Paeria de Cervera i portaveu del grup municipal de la CUP Cervera.

6 Sandra Oriola i Albareda
7 Sebastià Mata i Molinero
8 Carles Mateu i Molins
9 Maria Puig i Montagut
10 Hug Sierra i Vázquez
11 Daniel Esqué i Vidal
12 Anna Maria i Capdevila Rullo
13 Dània Verdés i Traus
14 Santiago Campo i Moralejo
15 Marcel Pena i Zanuy

SUPLENTS
1 Ares Sanuy i Latorre
2 Xavi Espiña i Martínez
3 Maria Huguet i Recasens
4 Pere Bàscones i Navarro

Ara ens toca parlar sense por, amb sinceritat. Ens toca reprendre el fil de l’1 d’octubre. Continuar l’embat sostingut contra un estat demofòbic. I és que venim d’un cicle de regressió del moviment independentista, un cicle de repressió, però també de resiliència, de solidaritat i de resistència!

Aquesta web opera sota una llicència
Creative Commons CC BY-SA 4.0