1.
Dani Cornellà i Detrell
Celrà, 1978

Diplomat en Educació Social i llicenciat en Psicopedagogia. Treballador en excedència d’un CRAE. Des de fa 8 anys és alcalde de Celrà. Soci d’Òmnium Cultural, de l’Assemblea Nacional Catalana i del Casal Independentista El Forn. Implicat en el teixit associatiu del seu poble, és membre de la Colla Gegantera de Celrà i de diferents entitats del municipi.

2.
Montserrat Vinyets i Pagès
Sant Celoni, 1977

Militant de la CUP des del 2004. Va ser regidora per la CUP al seu municipi. Fa 20 anys que treballa d’advocada, feina on ha col·laborat amb diversos serveis d’habitatge. Des de fa 10 anys viu a Girona. Ha participat en la defensa jurídica del territori i de persones represaliades per motius polítics i econòmics. És mare de dos fills.

3.
Ignasi Sabater i Poch
Verges, 1980

Alcalde de Verges per la CUP des del 2015. Llicenciat en Filologia Catalana, treballa com a professor de llengua i literatura catalanes. Soci d’Òmnium i col·laborador de la Intersindical-CSC. Defensor del territori, experiència en el municipalisme i vinculat amb diferents moviments independentistes i lluites socials. Pare de família.

4.
Natàlia Sànchez i Dipp
Figueres, 1983

Estudis en Història i Comunicació Cultural. Militant de la CUP Figueres. Ha estat diputada del Parlament de Catalunya en la des de 2017 i regidora de l’Ajuntament de Figueres (2015-2017). En l’àmbit professional ha centrat la seva carrera en el disseny i la direcció de campanyes d’impacte social. Més específicament, s’ha especialitzat en el disseny i l’impuls d’estratègies per a la captació de fons per a projectes socials i polítics. També ha estat sòcia treballadora de la productora Metromuster. Ha realitzat investigació en el camp de la Història, on s’ha especialitzat en la recuperació de la memòria històrica i, més concretament, en l’exili català a Mèxic.

5.
Non Casadevall i Sala
 Girona 1975

Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i en Història. Estudis de doctorat en Pedagogia. Diplomat en Ciències Religioses. Estudis en Gestió Documental. Actualment treballa com a docent de secundària. Militant de la CUP des del 2012. És regidor de Sumem Banyoles i conseller comarcal de la CUP al Pla de l’Estany. Va encapçalar la candidatura de la CUP-Per La Ruptura per la circumscripció de Girona a les eleccions a les corts espanyoles del novembre de 2019. Forma part de la colla de diables Gàrgoles de Foc i de l’equip de triatló del Club Natació Banyoles. Pare de dues mainades.

6. Anna Alcalà Sayeras
7. Eloi Güell Bosch
8. Ivette Casadevall i Cufí
9. Jordi Gasulla i Flavià
10. Maria Dolors Pons Sais
11. Àlex Medrano Foz
12. Marta Guillaumes i Pibernat
13. Carles Puig Madrenas
14. Judit Costa i Pagès
15. Enric Ramionet Lloveras
16. Irene Iglesias Masferrer
17. Pere Puig Canet

SUPLENTS
1. Laia Pèlach i Saget
2. Dani Boix Masafret
3. Ariadna Donate Duch
4. Oriol Casadevall Crespo
5. Alba Artés Beltran
6. Sergi Cot Cantalosella
7. Mercè Amich Vidal
8. Joan Ramon Sanz Ball-llosera
9. Núria Palomar Vidal
10. Francesc Xavier Llorente Cabratosa

Ara ens toca parlar sense por, amb sinceritat. Ens toca reprendre el fil de l’1 d’octubre. Continuar l’embat sostingut contra un estat demofòbic. I és que venim d’un cicle de regressió del moviment independentista, un cicle de repressió, però també de resiliència, de solidaritat i de resistència!

Aquesta web opera sota una llicència
Creative Commons CC BY-SA 4.0